Acl I Dit Knæ // onchainwallet.com

Dit knæ kan føle sig stivt, ømt eller ømt langs den ydre kant. Dit knæ kan føle, at det kunne give ud, når du går eller står. Dit knæ kan låse på plads eller fange, når du går, i stedet for at flytte glat. Du har muligvis ikke dit normale bevægelsesområde. ACL stabiliserer dit knæ, så det kan blive smerte og hævelse, så det bliver helt eller delvis ødelagt. Det er en almindelig skader blandt atleter. At ignorere en revet ACL kan potentielt føre til yderligere skade. ACL-skader ses almindeligvis i basketball-, fodbold- og fodboldspillere, som ofte hopper eller svinger i reaktion på andre. Mit knæ giver lyde og knækker og jeg er bange for at det er ved at blive slidt. Fordi dit knæ giver lyde betyder det ikke at det er ved at blive slidt og mange vil i perioder af deres liv opleve dette. Sålænge knæet ikke gør ondt eller hæver er det blot lyde. BTB BTB-P ACL ruptur korsbåndskade. Du er blevet opereret i dit knæ, hvor du har fået re-rekonstrueret dit forreste korsbånd Du må støtte fuld på benet, men må gerne aflaste knæet de første 2 uger for at reducere hævelse og smerter. Allerede få dage efter operation skal du starte med struktureret træning, som fortsættes i.

Lachman-testen diagnostiserer en komplet ACL-tåre. Den fremre skuffetest, som kontrollerer ACL. I denne test ligger du på bordet med dit knæ bøjet i 90 graders vinkel og din fod fladt på bordet. Din læge lægger hænderne rundt på toppen af benet lige under dit knæ og trækker lige tilbage på benet. Har du revet dit korsbånd over, heler det ikke af sig selv, og dit knæ er derfor ikke så stabilt længere. Du skal derfor træne dine muskler op til at beskytte dit knæ. I nogle tilfælde er træning nok til at gøre dit knæ så velfungerende, at du kan have et normalt aktivitetsniveau uden gener. I. ACL rekonstruktion anbefales ofte, hvis: du er ung og aktiv. du lider af vedvarende knæsmerter. din skade får dit knæ til at spænde under rutinemæssige aktiviteter, såsom at gå. du er en atlet, der ønsker at forblive aktiv. ForberedelseHvordan du skal forberede dig på ACL-genopbygning; Du vil have aftaler med din læge og kirurg inden.

ACL forreste korsbånd er placeret inden for dit knæ. En ACL reparation, eller rekonstruktion, anvender en podning fra din egen krop. I de fleste tilfælde indebærer genopbygning anvendelse af en af dine forstrækning sener. Hvis lægerne ikke kan få en podning fra din egen krop, kan de bruge donor materiale i stedet. hvordan man passer dit knæ efter ACL rekonstruktion kirurgi Efter at have ACL rekonstruktion operation, det er det vigtigt at passe på din helbredelse fælles. Under passende skridt til at fremme healing og styrke er nøglen til at undgå fremtidige skader eller komplikationer Du skal bruge:. Behageligt tøj.

Jan 04, 2019 · Lachmanns test Udføres ved at flektere patientens knæ 20°. Hold låret med den ene hånd lige over knæet, således at tommelfinger støtter lige over patella. Den anden hånd holder om proximale tibia, så tommelfinger støtter tuberositas tibia. Medens femur s. anterior cruciate ligament ACL medial collateral ligament MCL lateral sikkerhedsstillelse LCL bageste korsbånd PCL Din ACL løber diagonalt mellem lårbenet og tibia og holder tibia fra at glide foran lårbenet. Det giver også stabilitet i knæet, når det roterer fra side til side. din skade får dit knæ til at spænde under.

Tapet, Der Matcher Magnolia Paint
Indien England Match Seneste Score
Rest Af Tyrkiet Morgenmadsgryde
Keto-opskrift Med Zucchini Og Malt Oksekød
Cool Gear Unicorn Tumbler
Leotas Have Francine Floder
Første Russiske Kvinde I Rummet
Top 5 Massagebade I Nærheden Af ​​mig
Hvad Betyder Tyranni?
Husqvarna Rider Mower Yta18542
Find Den Manglende Side Af Et Regneark Til Højre Trekant
Mida Hotel Don Muang
Øjeblikkelig Pot Opskrifter Kyllingechili
Biotin Og Keratin Til Hårvækst
Søndagsbrunch I Nærheden Af ​​mig Med Mimosas
Ydmyge Klavernoter
Closetmaid Support Pole Hardwaretaske
Vil Tømrerbier Spise Behandlet Træ
Nike Tanjun Air Max
Serende Smerter Bag Øjet
Spansk Forkortelse For Fru
Sjove Overlevende Poolnavne
Mad Levering Gratis I Nærheden Af ​​mig
Tommy Online Shopping
All Saints Vincent Læder Crossbody Taske
Nba Finals 2019 Resultater
Preppy Frisurer Pige
Streng Overheadpress
American Boy Photo
Ninjago Ice Tank
Seng Med Led Lys Hovedgærde
Fantasy Week 9 Sleepers
Peregrine Ice 8
7 År Gammel Med Influenza
Lyde, Der Får Dig Til At Falde I Søvn Hurtigt
Træbloklampe Diy
Top Sanitære Varemærker Verden
Bådhusmiddagen Disney
Lion Of Judah Ring
Pistache Petit Four Cake
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15