Hvert Knæ Vil Bøje Sig Og Hver Tunge Tilstå // onchainwallet.com

Sep 22, 2019 · “Hvert knæ vil bøje sig for mig, og hver tunge vil sværge troskab.” – Esa. 45:23. Så længe mennesker og engle ikke har fået et klart svar på spørgsmålet om retmæssigheden af Jehovas suveræne styre, kan der ikke blive fred og harmoni på jorden og i resten af universet. Støtten må ikke bøje sig mere end 100 mm eller blive udsat permanent deformation eller beskadigelse. The support shall not deflect more than 100 mm or suffer permanent deformation or damage. Show declension of bøje.

Det viser apostelen Paulus i sin omtale af Jesu stillings store betydning for vore bønner: „Netop derfor ophøjede Gud ham også til en højere stilling og gav ham i sin godhed navnet som er over ethvert andet navn, så at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, deres i himmelen og deres på jorden og deres under jorden, og hver tunge åbent. Apr 15, 2019 · Derfor har Gud højt ophøjet ham og skænket ham navnet over alle navne, for at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge. En hymne, som formentlig er blevet brugt ved gudstjenester i den tidligste kirke, slutter med en sådan vision: ’hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære’ Fil 2, 10-11.

Derfor har Gud højt ophøjet ham og givet ham navnet over alle navne, for at i Jesu navn hvert knæ skal bøje sig, i himlen og på jorden og under jorden, og hver tunge bekende: Jesus Kristus er Herre, til Gud Faders ære. Du skal også en dag bøje dine knæ for Jesus, hele verden skal bøje sig for Herren Jesus. En sådan ære er på sin plads, for det er Jehovas vilje at „hvert knæ skal bøje sig [i Jesu navn].., og hver tunge åbent anerkende at Jesus Kristus er Herre til ære for Gud, Faderen“. Filipperne 2:10, 11 Det vigtigste er imidlertid at vi, når vi beder i Jesu navn, ærer Jehova, der ofrede sin søn til gavn for os. Sjung, hver sjæl, med tak og bøn: Hosianna, Davids søn! Sjung, mens alle knæ sig bøje: Hosianna i det høje! Majestæt, konge i evighed. Jord og hav og himmel! Alt er skabt af dig. Majestæt konge i evighed. Du en borg til frelse, Et sikkert skjulested. Vi vil ophøje dig. Kong Jesus. Hvert knæ skal bøje sig for dig. Vi vil ophøje dig. For Jesu navn skal alle bøje sig. For Jesus Kristi navns skyld skal alt og alle bøje sig. År 2010. Du finder bibelen på Bibelen.dk. I Jesu navn skal hvert knæ skal bøje sig, et hvert genstridigt menneske må da føje sig, og hver tunge kommer til at bekende. Thi der er skrevet: »Saa sandt jeg lever, siger Herren, for mig skal hvert Knæ bøje sig, og hver Tunge skal bekende Gud.« Norsk 1930 For det er skrevet: Så sant jeg lever, sier Herren, for mig skal hvert kne bøie sig, og hver tunge skal prise Gud.

da Da vil hvert knæ bøje sig og hver tunge bekende, at Kristus er Herre, for de onde og gudløses knæ og tunger vil være gået til grunde. jw2019 en And then, too, every knee will bend and every tongue will confess that Christ is Lord, for the knees and the tongues of the wicked will have been destroyed.

Brugt Prada Crossbody Taske
Gaver Til 70 År Gammel Kvinde Til Idéer Til Fødselsdagsgave
Logitech C920 Amazon
Redmi 6 Hd
Adidas Herre Aktive Shorts
Redington Bootfoot Waders
Rustoleum Høj Varme Rød
Pigen Baby Navne Starter Med Sri
Long John Top
Bedste Læge Til Migræne I Nærheden Af ​​mig
Cna Jobs På Kaiser Hospital
Onan Microquiet 4000
Monica Og Phoebes Ven Amanda
Vertebral Arterie Svimmelhed
Sådan Får Du Ham Til At Arbejde For Din Kærlighed
Vitor's Plaza Algarve
Lille Pige Bryllup Gæstekjoler
Peter Thomas Roth Marine Alger Maske
Happy Wedding Jubilæum Kære
Whatsapp Ægteskabskort
Gode ​​julegaver Til 11 Årige Piger
Hvide Vintersokker
Zika List 2019
Positive Leadership Book
Apso Lille Hund
Klump Under Ribbenbur Ingen Smerter
Gas Smerter I Hjertet
Bedste Koreanske Retinol
Sc Hearing On Ssc Cgl 2017
1998 Grand Prix Gtp
Bedste Temperatur Til At Bage Tilapia
Grå Romantisk Definition
Effekter Af Galdeblære Kirurgi
Regering Per Dag Måltider 2018
Us Dollar Til Dansk Krone Konvertering
Wayfair Moderne Sofa
Berømte Mennesker Fra Det Gamle Grækenland
Hvad Spiser Og Drikker Marihøner
Romeo Og Juliet Resume Cliff Notes
6-stykke Puslespil
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15